Wij zetten je graag in de spotlight!

 

SPELEN OP ZOLDER: 35 JAAR SLOEF

REIZEND POPPENTHEATER SLOEF

Reizend Poppentheater Sloef bestaat dit jaar 35 jaar! Dat wordt her en der in het Vlaamse land gevierd, samen met Sloefke, zijn trouwe hondje Kwibus én... de vele fans!


Spelen op zolder

In "Spelen op zolder!" verliest Tovenaar Toedeloe jammer genoeg zijn toverkracht. Gelukkig zijn daar Sloefke én Kwibus en... jullie om te helpen! Een uur lang genieten met dit spannend jubileum-avontuur!

Alle leden van vzw TiniTiaTief hebben ooit Sloefke aan het werk gezien op het toenmalige Sint-Maartencollege van Lede. Daarom brengen we met plezier Sloefke naar GC De Volkskring voor zijn 35e verjaardag! Proficiat Sloef!


Doelgroep: 4-8 jaar en alle liefhebbers van klassiek poppentheater.BIO

Bedenker en poppenspeler Frans Gits creëerde "Spelen op zolder" omdat hij ooit met poppentheater begon op... zijn zolder. Hij deed dat samen met zijn goeie vriend Jo De Koninck, creatieve broer van Piet De Koninck, nu creatief directeur van Studio 100! Ze woonden samen steevast de voorstellingen bij van poppentheater Wonderland van meester Rik Meessens van ‘t Klein College in Aalst (Zonnekind - Rikske & Fikske).

Of hoe een leraar ongelooflijk indruk maakte met zijn poppentheater op een leraar "in spe"!


De eerste try-outs van zelfgeschreven stukjes van Reizend Poppentheater Sloef vonden plaats in het eerste en tweede leerjaar van het toenmalige Sint-Maartencollege van Lede, en nu is de Vrije lagere School Lede nog steeds het kritische, jonge testpubliek!Sloef Poppentheater Sloef op Facebook