Wij zetten je graag in de spotlight!

 

Galavoorstelling 40 jaar Stampen en Dagen

Zaterdag 28 februari 2015
GC De Volkskring, Lede
Tickets: 12 euro
Voorstelling: 20u30  (verwelkoming: 19u30)
Genummerde plaatsen (deze kies je zelf bij de bestelling van je tickets)

 

Stampen en Dagen neemt u graag mee op een reis doorheen veertig jaar muziekgeschiedenis. Dit unieke (zittend!) concert valt in niets te vergelijken met wat u van de groep gewoon bent. Op dit eenmalige gebeuren passeren nummers uit elk van de zeven langspelers die de (voorlopige) muzikale nalatenschap van de groep vormen. 


Voor dit lustrum halen de Stampers hun beste pak uit de kast. U mag zich verwachten aan liedjes die u nooit eerder live hoorde spelen, pareltjes die zelfs de doorwinterde kenners compleet onbekend in de oren kunnen klinken. Uiteraard wordt een en ander afgekruid met de 'evergreens' uit het repertoire.


Uniek

Maximaal 300 zitjes worden gereserveerd voor de muzikale fijnproevers die dit unieke concert willen meemaken. Wacht dus niet te lang om uw plaatsen te reserveren, want u krijgt maar één kans om dit mee te maken. Aarzel trouwens niet om, net als de band, uw beste kleren af te stoffen, dit belooft een avond 'met cachet' te worden.


Exclusieve dubbel-cd

Op deze avond lanceert Stampen & Dagen tevens de verkoop van een exclusieve dubbel-cd die een eigenzinnige inkijk biedt in 40 jaar Stampen & Dagen. Dit tijdsdocument wordt uitgebracht op een beperkte oplage van 300 exemplaren (op=op!, cd's zijn genummerd en worden dus een heus collectors item). Binnenin vindt u een boekje met de geschiedenis van de groep.


Geschiedenis

Naar aanleiding van het veertigjarig bestaan, schrijft journalist Rudi De Koker een geschiedenis van de band. Rudi was ook auteur van enkele van hun hits, zoals ‘Marie Claire', ‘Z'es ter van onder' en nog andere. De presentatie van de gala-avond neemt hij voor zijn rekening.