Wij zetten je graag in de spotlight!

 
 

Cafe del mundo 2016

Zaterdag 8 oktober 2016 (20u)

Café Del Mundo 2016, een organisatie van Leego, Vredeseilanden en TiniTiaTief, wordt dit jaar een Afrikaans feestje met de band Dzidzolie.


Dzidzolie is het Ghanees woord voor geluk en dat is precies wat deze groep uit wil stralen. Met 9 zijn ze, muzikanten en danseressen afkomstig uit Ghana, Benin, Burkina Faso en Guinée-Conakry, die traditionele muziek en dans prachtig weten te combineren en zo voor een niet te missen spektakel zorgen!


Ook het daaropvolgende Bal Mundial olv. Dirk Doyen wordt alweer een gevarieerde set met bekende muziek van over de hele wereld. Met 15 muzikanten werd vorig jaar de set afgesloten en dat zal dit jaar niet anders zijn.


Met nieuwe gasten als Tom De Man (winnaar The Voice 2014) en Joker & the Thieves, en daarbij terug Atmid en De Helaasheid der Zingen, wordt het alweer een feest, waarbij dus ook heel wat Ledenaars op het podium te zien zullen zijn.


Traditioneel wordt er afgesloten met een spetterende set van DJ Duo Neffest.  

Shake iT !Tickets

Tickets kosten 8 euro in voorverkoop en zijn te verkrijgen bij de Cultuurdienst en de leden van LEEGO en Vredeseilanden.Dzidzolie preview